©2020 by Bachata con Emoción

OVER ONS

Bachata con Emoción is een Latin dansschool in Leuven, opgericht door La Rubia y El Moreno (Liesje & Oscar). Sinds 2016 bieden we danslessen Bachata aan in verschillende stijlen (Moderna, Sensual, Dominicana, Bachatango …) en meer recent ook Salsa Cubana.

Wij hopen dat onze school niet alleen een plaats is waar je leert dansen, maar ook waar je de stress van het dagelijkse leven even opzij kan zetten. Een plaats waar je je kan ontspannen en genieten onder vrienden. We verbinden mensen op de dansvloer, want daar gaat het tenslotte over bij Salsa & Bachata, maar zeker ook daarbuiten! Dus blijf gerust na de les voor een drankje en een interessante babbel.

We organiseren lessen op verschillende niveaus zodat iedereen zijn plekje vindt, of je nu nog maar pas startte of al een doorwinterde danser bent. We vinden goede techniek belangrijk, zodat je echt kan groeien als danser, maar je zal zien dat er ook heel wat afgelachen wordt in de lessen.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, is dansen de perfecte manier om in beweging te blijven of aan je zelfvertrouwen te werken (zonder het te beseffen).

ONS TEAM

LIESJE (LA RUBIA)

Liesje danst al meer dan 20 jaar. Ze begon ooit met Moderne Dans, Buikdans, Tango en Flamenco … maar verloor haar hart aan Bachata.

Ze danst met passie, haar energie is aanstekelijk en doorheen de jaren raakte Liesje bekend voor haar 'Ladies Styling' talent, zowel in de lessen, als in haar eigen dansen. Samen met Oscar zorgt ze voor lessen en shows van topniveau!

VEERLE

Veerle danst nu meer dan 10 jaar salsa en bachata. Ze was er vanaf het prille begin bij en werkt al jaren achter de schermen mee met La Rubia y El Moreno. Tegenwoordig zie je haar naam ook vaker op het lesprogramma staan. Haar geduld en ervaring maken dat iedereen ruimte krijgt om te groeien op zijn eigen tempo.

DAISY

Daisy versterkt ons team sinds vorig jaar en we zouden haar al niet meer kunnen missen bij Bachata con Emoción. Naast Salsa cubana dansen en lesgeven, is ze een waar organisatorisch talent en de drijvende kracht achter onze marketing.

OSCAR (EL MORENO)

Oscar komt uit Paraguay, waar hij opgroeide met Cumbia, Merengue en Reggaeton. Op z'n 18de gaf hij les in de folkloristische Polka Paraguaya.
Sinds 2012 woont hij in België, waar hij Bachata, en recenter ook Salsa Cubana aan zijn repertoire toevoegde! Hij is een getalenteerde dansleraar, performer en choreograaf. En met zijn aanstekelijke lach, voelt iedereen zich binnen de kortste keren op z'n gemak.